Een bedrijf kopen of op zoek naar een slimme investering?

Dendooven Consulting is geen klassiek M&A kantoor, wel een partner die meedenkt, discreet handelt en cijfers als de basis neemt voor beslissingen. Met +15 jaar ervaring in accountancy, overnamebegeleiding en financieel bedrijfsadvies, zijn wij uw persoonlijke compagnon de route.

Wij zoeken naar het juiste bedrijf om over te nemen of voor uw investeringsportfolio. Ons team staat u persoonlijk bij tijdens elke stap van het overnameproces, we leggen discrete contacten en ondersteunen u tijdens de onderhandeling.

Ik ben op zoek naar het juiste bedrijf – wat nu?

U doet het goed als ondernemer en bent op zoek naar mogelijkheden om uw bedrijf te doen groeien of een bedrijf aan uw investeringsportfolio toe te voegen. U bent op zoek naar een vertrouwelijke partij om het juiste bedrijf te zoeken.

Als accountancykantoor dat dicht bij haar klanten staat, vernemen wij vaak als eerste wanneer een bedrijf nood heeft aan extra investeringen, op zoek is naar een partner of wanneer de eigenaar graag wil verkopen. Dit maakt ons de juiste partij om samen te zitten over uw toekomstplannen en potentiële contacten te leggen.

Overnamebegeleiding voor KMO’s

Dendooven Consulting gaat persoonlijk te werk en behoudt een objectief oog op alle stappen van het overnameplan; de eerste gesprekken, de due diligence uitvoeren, tot de financiering en post-coördinatie. Wij leren de onderneming door en door kennen, becijferen de potentiële scenario’s en blikken graag vooruit op de financiële toekomst van uw bedrijf.

Dendooven Consulting is gespecialiseerd in M&A begeleiding voor KMO’s en grote ondernemingen. We behandelen uw overname in alle discretie, met respect voor de belangen van beide partijen en steeds vanuit de meest boekhoudkundige optimale hoek.

M&A-begeleiding bij het kopen van een bedrijf

  • Een kennismakend gesprek
  • Screening van overname-kandidaten en het contact faciliteren
  • Waardebepaling van het overnamebedrijf (indien nodig)
  • Due diligence doornemen
  • Onderhandeling
  • Coördinatie van de aankooptransactie: juridisch advies omtrent structuren, cashflowplanning, het financieringsdossier voor de bank…
  • Post-overnamebegeleiding: vendor lening, subsidie-aanvraag, interesten, uit- & voorafbetalingen, investeringen, vastgoed, bestuurderbenoeming,…
bedrijf kopen overnametraject dendooven consulting

Samenzitten over uw toekomstplannen?

Wenst u een vrijblijvend gesprek in te plannen om uw bedrijfsplannen te bespreken of heeft u een vraag voor ons? Wij helpen u graag.

Dendooven Consulting ©  | Privacybeleid
Website door Ziedoes!