• Uw boekhoudkantoor in regio Ardooie

    Juridisch advies Dendooven Consulting

Dendooven Consulting, uw boekhouder in Ardooie en omgeving.

Plan de toekomst van uw bedrijf op basis van real-time data.

Als eenmanszaak, KMO of groot bedrijf in Ardooie kan u al jaren terecht bij boekhoudkantoor Dendooven Consulting, een all-round financieel accountancy kantoor voor boekhoudkundige, juridische en fiscale thema’s, alsook de digitalisering van uw dossiers. Wij beperken ons echter niet tot het voeren van uw boekhouding. Wij zijn gebeten om boekhoudkundige data om te zetten in bruikbaar bedrijfsadvies opdat u de toekomst van uw bedrijf kan plannen.

Dendooven Consulting – Boekhoudkantoor Ardooie helpt u met:

Strategische partner voor de KMO die elke opportuniteit grijpt

Wij fungeren als compagnon de route of sparringpartner wat betreft het maken van strategische bedrijfskeuzes: waardering van uw bedrijf bij overname of fusie, subsidie- of bankdossiers opstellen bij investeringen, uw financieel plan en bedrijfsstrategieën uitwerken, juridische beslissingen,… Door uw vaakvoorkomende administratieve taken te automatiseren en de financiële processen te stroomlijnen, krijgt u real-time inzichten in uw boekhoudkundige data. Deze digitalisatie levert u niet alleen waardevolle inzichten op, u en uw bedrijf kunnen genieten van tijds- en efficiëntiewinst. Zo kan u zich focussen op wat u het liefste doet, ondernemen.

Boekhoudkantoor Tielt Dendooven Consulting

Onze visie op accountancy.

Minder administratie, meer strategisch advies. Dendooven Consulting droomt van een papierloos boekhoudkantoor waar digitalisering een way of life is. Wij stoppen niet bij verwerken van uw boekhouding, wij zijn gebeten om uw boekhoudkundige data om te zetten in relevant bedrijfsadvies. Dit gecombineerd met een persoonlijke aanpak en onze expertise, zorgt ervoor dat we lange termijn kunnen meedenken met uw zaak. We fungeren als een strategisch klankbord in elke stap die u als ondernemer zet.

Heeft u een vraag of wil u graag een vrijblijvende afspraak boeken?

WIJ ADVISEREN BIJ

Een onderneming starten

Het starten van een onderneming is een bijzondere stap in uw leven. U bent creatieve ideeën en plannen aan het uitwerken. Echter, komt er heel wat bij kijken bij de opstart van een zaak. Dendooven Consulting loodst u doorheen het opstartproces en biedt een overzicht van de te nemen stappen. Ons team van betrokken medewerkers helpt u de basis te leggen voor een succesvolle start.

Een groeiende onderneming

U onderneemt ambitieus en streeft naar groei. Daar helpen wij u graag bij. Een hogere omzet kan namelijk enkele groeipijnen creëren. Deze groeifase vraagt een helikopterview van het hele reilen en zeilen van uw zaak en een gefaseerde aanpak. Wij adviseren bij het maken van de juiste beslissingen, op basis van actuele boekhoudkundige data.

Een bedrijfsovername of fusie

Kansen moet u grijpen. Een overname of fusie is een mooie én potentieel ingrijpende opportuniteit. Een correcte beoordeling en waardering van een onderneming is cruciaal voor een succesvolle doorstart. Ons team van betrokken medewerkers heeft de technische knowhow en expertise om u tijdens het overname- of fusietraject te begeleiden.

Een herstructering of desinvestering

Elk ondernemerstraject is uniek. Soms moet u eens een stapje achteruit nemen om daarna efficiënter te kunnen werken. Wij lichten uw onderneming boekhoudkundig door en begeleiden u met de correcte waardering van uw ondernemingen, (on)roerend goed of investeringen. Op deze manier maakt u de juiste keuzes.

Digitalisering van uw boekhouding

U wil toch geen 3 maanden wachten tot u weet hoe uw zaak ervoor staat? Digitalisering en big data geven u dat streepje voor in een competitieve markt. Actuele inzichten in uw boekhoudkundige status om vervolgens de juiste beslissingen te nemen. Wij begeleiden u bij het voeren van een digitale boekhouding en stellen relevante rapportages op. Zo kan u zich focussen op wat u het liefste doet, ondernemen.

Toekomstplanning

Een slimme ondernemer denkt lange termijn. U blikt vooruit en anticipeert op kansen en bedreigingen. Wat als u tijdelijk uitvalt? Wat als de vraag plots verandert? Wat als uw winstmarge wegslinkt? Wij sparren graag over de continuïteit van uw onderneming. Samen met u bedenken we een plan A, B, C en zelfs Z, rekening houdend met uw persoonlijke situatie.

“Voor ondernemers die de lat hoog leggen.”

Boekhoudkantoor Tielt Aalter Ruiselede Dendooven Consulting

Dendooven Consulting
Fonteinestraat 55.2, 8700 Tielt – 2de verdieping
ilse@dendoovenconsulting.be
051/24 76 83

Maak kennis met boekhoudkantoor Dendooven Consulting

Wij zijn een groeiend boekhoudkantoor in regio Ardooie – Tielt – Aalter, ITAA-gecertificeerd, waar persoonlijke relaties cruciaal blijven om voor iedereen de beste service te kunnen garanderen. We kennen uw bedrijf door en door en kunnen snel inspelen bij nieuwe evoluties op diverse vlakken.

Naast zaakvoerster is Ilse Dendooven aangesteld als gastprofessor aan de vakgroep Accountancy en Fiscaliteit bij de Universiteit Gent. Regelmatig worden voordrachten rond accountancy- en fiscale topics verzorgd voor uiteenlopende beroepsgroepen en organisaties.

Andrea, Magalie, Stéphanie en Ilse zijn bijzonder financieel betrokken en helpen u graag verder.

Accountancy op maat

Persoonlijke aanpak
Probleemloze boekhouding

Als klant krijgt u een persoonlijke dossiermedewerker toegewezen die u samen met Ilse doorheen de complexe Belgische wetgeving loodst. Wij laten het boekhoudkundig luik vlot verlopen, zonder extra werk voor u.

Boekhoudkundige data omzetten in bedrijfsadvies

Ons team toegewijde acountants is gebeten om real-time boekhoudkundige data om te zetten in waardevol bedrijfsadvies die u kunt inzetten in uw bedrijfsvoering. Wij overstijgen het traditioneel boekhoudkantoor als strategische sparringpartner op de langetermijn.

One-stop-shop voor al uw accountancy behoeften

Dendooven Consulting heeft alles wat u nodig heeft om als ondernemer te slagen. Onze expertise, ons kennisnetwerk, onze partnerships en de digitale tools geven u dat stapje voor.

Wenst u een vrijblijvende afspraak?

Contacteer ons. Wij helpen u graag verder.

Wij geven ook fiscaal & accountancy advies aan klanten in

  • Tielt
  • Wingene
  • Roeselare, Rumbeke, Moorslede, Beveren, Oekene
  • Izegem, Emelgem, Kachtem
  • Harelbeke
  • Ingelmunster
  • Oostrozebeke
  • Oostkamp
Dendooven Consulting ©  | Privacybeleid
Website door Ziedoes!