• Uw boekhoudkantoor in regio Zwevezele

    Juridisch advies Dendooven Consulting

Dendooven Consulting, uw boekhouder in Zwevezele & omgeving.

Boekhoudkundig advies op basis van uw real-time data.

Als eenmanszaak, KMO of grote onderneming in Zwevezele kan u al jaren terecht bij Dendooven Consulting, een all-round modern boekhoudkantoor voor boekhoudkundige, juridische en fiscale thema’s, alsook de digitalisatie van uw dossiers. Echter, voeren wij niet enkel uw boekhouding, wij zijn gebeten om uw financiële data om te zetten in waardevol bedrijfsadvies waarmee u uw onderneming kunt laten groeien.

Dendooven Consulting – Boekhoudkantoor Zwevezele helpt u met:

Strategische partner voor ondernemers die de lat hoog leggen

Wij fungeren als compagnon de route wat betreft het maken van slimme bedrijfskeuzes: waardering van uw bedrijf bij overname of fusie, subsidie- of bankdossiers opstellen bij investeringen, uw financieel plan of strategieën voor de toekomst uitwerken, juridische beslissingen,… Door uw administratieve taken te vereenvoudigen en de financiële processen te automatiseren met Billit, krijgt u real-time inzichten in uw boekhoudkundige data. Deze digitalisatie levert u niet alleen waardevolle inzichten op, u en uw bedrijf kunnen genieten van tijds- en efficiëntiewinst. Zo kan u zich focussen op wat u het liefste doet, ondernemen.

Boekhoudkantoor Tielt Dendooven Consulting

Onze visie op accountancy.

Minder administratie, meer strategisch advies. Dendooven Consulting droomt van een papierloos kantoor waar digitalisering een way of life is. Wij stoppen niet bij verwerken van uw boekhouding, wij zijn gebeten om uw boekhoudkundige data om te zetten in relevant bedrijfsadvies. Dit gecombineerd met een persoonlijke aanpak en onze expertise, zorgt ervoor dat we lange termijn kunnen meedenken met uw zaak. We fungeren als een strategisch klankbord in elke stap die u als ondernemer zet.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

WIJ BEGELEIDEN BIJ

Een onderneming starten

Het starten van een onderneming is een bijzondere stap in uw leven. U bent creatieve ideeën en plannen aan het uitwerken. Echter, komt er heel wat bij kijken bij de opstart van een zaak. Dendooven Consulting loodst u doorheen het opstartproces en biedt een overzicht van de te nemen stappen. Ons team van betrokken medewerkers helpt u de basis te leggen voor een succesvolle start.

Een groeiende onderneming

U onderneemt ambitieus en streeft naar groei. Daar helpen wij u graag bij. Een hogere omzet kan namelijk enkele groeipijnen creëren. Deze groeifase vraagt een helikopterview van het hele reilen en zeilen van uw zaak en een gefaseerde aanpak. Wij adviseren bij het maken van de juiste beslissingen, op basis van actuele boekhoudkundige data.

Overnames & fusies

Kansen moet u grijpen. Het verkopen of aankopen van een bedrijf, maar ook het familiaal overerven, is een mooie én potentieel ingrijpende opportuniteit. Een correcte beoordeling en waardering van een onderneming is cruciaal voor een succesvolle doorstart. Ons team van betrokken medewerkers heeft de technische knowhow en expertise om u tijdens het overname- of fusietraject te begeleiden.

Een herstructering of desinvestering

Elk ondernemerstraject is uniek. Soms moet u eens een stapje achteruit nemen om daarna efficiënter te kunnen werken. Wij lichten uw onderneming boekhoudkundig door en begeleiden u met de correcte waardering van uw ondernemingen, (on)roerend goed of investeringen. Op deze manier maakt u de juiste keuzes.

Digitalisering van uw boekhouding

U wil toch geen 3 maanden wachten tot u weet hoe uw zaak ervoor staat? Digitalisering en big data geven u dat streepje voor in een competitieve markt. Actuele inzichten in uw boekhoudkundige status om vervolgens de juiste beslissingen te nemen. Wij begeleiden u bij het voeren van een digitale boekhouding en stellen relevante rapportages op. Zo kan u zich focussen op wat u het liefste doet, ondernemen.

Toekomstplanning

Een slimme ondernemer denkt lange termijn. U blikt vooruit en anticipeert op kansen en bedreigingen. Wat als u tijdelijk uitvalt? Wat als de vraag plots verandert? Wat als uw winstmarge wegslinkt? Wij sparren graag over de continuïteit van uw onderneming. Samen met u bedenken we een plan A, B, C en zelfs Z, rekening houdend met uw persoonlijke situatie.

“Voor KMO’s die elke opportuniteit grijpen.”

Boekhoudkantoor Tielt Aalter Ruiselede Dendooven Consulting

Dendooven Consulting
Fonteinestraat 55.2, 8700 Tielt – 2de verdieping
ilse@dendoovenconsulting.be
051/24 76 83

Maak kennis met boekhoudkantoor Dendooven Consulting

Wij zijn een ambitieus boekhoudkantoor in regio Zwevezele -Wingene – Tielt, ITAA-gecertificeerd, waar persoonlijke relaties cruciaal blijven om voor iedereen de beste service te kunnen garanderen. We kennen uw bedrijf door en door en kunnen snel inspelen bij nieuwe evoluties op diverse vlakken.

Naast zaakvoerster is Ilse Dendooven aangesteld als gastprofessor aan de vakgroep Accountancy en Fiscaliteit bij de Universiteit Gent. Regelmatig worden voordrachten rond accountancy- en fiscale topics verzorgd voor uiteenlopende beroepsgroepen en organisaties.

Andrea, Magalie, Stéphanie en Ilse zijn bijzonder financieel betrokken en helpen u graag verder.

Accountancy op maat

Persoonlijke aanpak
Probleemloze boekhouding

Als klant krijgt u een persoonlijke dossiermedewerker toegewezen die u doorheen de complexe Belgische wetgeving loodst. Wij laten het boekhoudkundig luik vlot verlopen, zonder extra werk voor u.

Boekhoudkundige data omzetten in bedrijfsadvies

Ons team toegewijde acountants is gebeten om real-time boekhoudkundige data om te zetten in waardevol bedrijfsadvies die u kunt inzetten in uw bedrijfsvoering. Wij overstijgen het traditioneel boekhoudkantoor als strategische sparringpartner op de langetermijn.

One-stop-shop voor al uw accountancy behoeften

Dendooven Consulting heeft alles wat u nodig heeft om als ondernemer te slagen. Onze expertise, ons kennisnetwerk, onze partnerships en de digitale tools geven u dat stapje voor.

Even samenzitten om de toekomst van uw bedrijf te bespreken?

Contacteer ons. Wij helpen u graag verder.

Wij geven ook waardevol bedrijfsadvies aan klanten in

  • Ardooie
  • Wingene
  • Roeselare, Rumbeke, Moorslede, Beveren, Oekene
  • Izegem, Emelgem, Kachtem
  • Harelbeke
  • Ingelmunster
  • Oostkamp
  • Brugge

Op zoek naar een functie met verantwoordelijkheid bij een modern boekhoudkantoor?

Dendooven Consulting ©  | Privacybeleid
Website door Ziedoes!