• Digitaal - Persoonlijk - Strategisch

    Dendooven Consulting voor bedrijfsverbetering

Strategisch boekhouder in regio Ruiselede & Tielt

Accountancy in de breedste zin van het woord.

Dendooven Consulting is geen klassieke boekhouder in regio Ruiselede. Wél een strategische partner die meedenkt en proactief handelt. We staan KMO’s en grote bedrijven in verschillende sectoren bij.
Onze focus is juiste en snelle informatie verstrekken, zodat de boekhouding als stevige basis kan dienen voor doordacht bedrijfsadvies op maat. Geen éénrichtingsverkeer, wel een partnership om uw onderneming de juiste richting uit te sturen.
Ilse Dendooven gastprof Gent

Wat kan u van een digitaal accountancykantoor in Ruiselede verwachten?

Geen excel’s meer bijhouden of facturen archiveren en die op het einde van de maand bij de boekhouder binnendragen. Wij implementeren een doorgedreven digitale aanpak op maat van uw bedrijf. U krijgt toegang tot Billit, een online administratieprogramma & mobiele app.

De gebruiksvriendelijke software stelt u in staat om 24/7 uw boekhouding te monitoren en bij te werken. Met de Billit app scan & uploadt u alle documenten meteen, u stelt vragen aan de accountant en u hebt een realtime overzicht van de omzet, cashflow en kosten.

U kan administratieve taken automatiseren (facturen, reminders, betalingen, enz.), koppelen aan een CRM of webshop, maar ook financiële informatie makkelijk bijhouden dankzij de koppeling met de meeste bankapps. Deze digitalisatie levert u en uw bedrijf een tijds- en efficiëntiewinst op.

Dankzij de nauwe samenwerking met onze partners en de realtime connectie ontstaat er een constante opvolging en synchronisatie van uw cijfers. Dit gecombineerd met onze persoonlijke aanpak en besprekingen zorgt ervoor dat we samen met u correcte bedrijfsbeslissingen kunnen maken op basis van actuele data.

Accountancy & business advies op maat

Persoonlijke aanpak
Easy accounting

Als klant krijgt u een persoonlijke dossierbeheerder toegewezen die open en proactief communiceert over uw financiële situatie, rekening houden met de huidige regelgeving. Verder automatiseren we uw boekhoudkundige flow zodat we ons beiden kunnen focussen op de kern van ons vak.

Boekhoudkundige data omzetten in strategie

Ons ambitieus team boekhouders verwerkt de boekhoudkundige data en zet die om in strategie & concrete bedrijfsplannen waarmee u aan de slag kan om uw onderneming financieel te optimaliseren. Wij overstijgen het traditioneel boekhoudkantoor als compagnon de route op de langetermijn.

One-stop-shop voor al uw finance behoeften

Dendooven Consulting heeft de nodige competenties in huis om u als ondernemer te doen slagen. Business, fiscaal-juridisch en financieel advies met het oog op de toekomst. Onze expertise, ons kennisnetwerk, onze partnerships en de digitale tools geven u dat stapje voor.

“Voor ondernemers die de lat hoog leggen”

We zijn gebeten door het afleveren van accurate en up-to-date informatie. Dit is de basis om uw beslissingen als ondernemer met kennis van zaken te nemen. We willen meer zijn dan de ‘verplichte’ boekhouder, we willen samen met u ondernemen. Onze nadruk ligt op die adviserende rol. Spreken. Overleggen. Bijstaan. Informeren.

Persoonlijk contact, in een vlotte context. Niet alleen de cijfers, wel wat ze mogelijk maken. De accountant of boekhouder als adviseur, als klankbord voor doordachte, zakelijke beslissingen. Zonder verloren te lopen in terminologie of vakjargon, zonder de technische drempels.

Door proactief te werken en op lange termijn mee te denken, boeken we letterlijk en figuurlijk op veel terreinen winst.

Wenst u even samen te zitten over de toekomst van uw bedrijf?

Maak kennis met Dendooven Consulting,
digitaal vooruitstrevend boekhouder

Wij zijn een ambitieus accountancykantoor, ITAA-gecertificeerd, actief in regio Ruiselede maar met klanten in heel België. De persoonlijke samenwerking staat centraal, als uw sparringpartner werken we nauw met u samen en kennen we uw bedrijf door en door. Op die manier kunnen we snel schakelen bij nieuwe kansen.

Naast zaakvoerster, is Ilse Dendooven ook gastprofessor aan de vakgroep Accountancy en Fiscaliteit van de UGent. Regelmatig worden ook voordrachten rond accountancy- en fiscale topics gegeven aan beroepsgroepen en organisaties.

Andrea, Magalie, Stéphanie en Ilse zijn bijzonder financieel betrokken en adviseren u graag.

Contacteer ons

Dendooven Consulting – Boekhouder regio Ruiselede – Tielt
Fonteinestraat 55.2, 8700 Tielt – 2de verdieping
ilse@dendoovenconsulting.be
051/24 76 83

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Blijf up to date.

Vennootschapsbijdrage betalen
tco berekening voor e-wagens
roerende schenking digitaal registeren
Dendooven Consulting ©  | Privacybeleid