• Digitaal - Persoonlijk - Strategisch

    Dendooven Consulting voor bedrijfsverbetering

Strategisch boekhouder in Tielt & omgeving

Accountancy in de breedste zin van het woord.

Dendooven Consulting is geen klassieke boekhouder, wel een strategische partner die meedenkt en proactief handelt. Wij adviseren KMO’s en grote ondernemingen in een brede waaier van sectoren.
Het uitgangspunt is juiste en snelle informatie verstrekken, zodat de boekhouding als stevige basis kan dienen voor deskundig bedrijfsadvies op maat. Geen éénrichtingsverkeer, wel een partnership om uw onderneming de juiste richting uit te sturen.
Ilse Dendooven gastprof Gent

Wat kan u van een digitaal vooruitstrevend boekhouder in Tielt verwachten?

Geen spreadsheets bijhouden of bonnetjes en facturen meer verzamelen en die op het einde van het kwartaal bij de boekhouder binnendragen. Wij implementeren een doorgedreven digitale aanpak op maat van uw bedrijf. U krijgt toegang tot Billit, een online administratieprogramma & mobiele app.

De gebruiksvriendelijke software stelt u in staat om 24/7 uw boekhouding te monitoren en bij te werken. Met de Billit app scan & uploadt u alle documenten meteen, u stelt vragen aan de accountant en u hebt een realtime overzicht van de omzet, cashflow en kosten.

U kan administratieve taken automatiseren (facturen, reminders, betalingen, enz.) maar ook financiële informatie makkelijk bijhouden dankzij een koppeling met de meeste bankapps. Deze digitalisatie levert u en uw bedrijf een tijds- en efficiëntiewinst op.

Dankzij de nauwe samenwerking met onze partners en de realtime connectie ontstaat een constante opvolging en synchronisatie van uw cijfers. Dit gecombineerd met onze persoonlijke aanpak en besprekingen zorgt ervoor dat we samen met u correcte bedrijfsbeslissingen kunnen maken op basis van actuele data.

Accountancy & business advies op maat

Persoonlijke aanpak
Vlotte boekhouding

Als klant krijgt u een persoonlijke dossiermedewerker toegewezen die u samen met Ilse doorheen de complexe Belgische regelgeving loodst. Wij automatiseren de boekhoudkundige flow zodat we ons beiden kunnen focussen op de kern van ons vak.

Financiële data omzetten in strategie

Ons ambitieus team boekhouders is gebeten om financiële data om te zetten in strategie en bedrijfsplannen die de toekomst van uw bedrijf een boost geven. Wij overstijgen het traditioneel boekhoudkantoor als compagnon de route op de langetermijn.

One-stop-shop voor al uw accountancy behoeften

Dendooven Consulting heeft alles wat u nodig heeft om als ondernemer te slagen. Business, fiscaal-juridisch en financieel advies. Onze expertise, ons kennisnetwerk, onze partnerships en de digitale tools geven u dat stapje voor.

“Gebeten om boekhoudkundige data om te zetten in bedrijfsadvies”

We zijn gebeten door het afleveren van accurate en up-to-date informatie. Dit is de basis om uw beslissingen als ondernemer met kennis van zaken te nemen. We willen meer zijn dan de ‘verplichte’ boekhouder, we willen samen met u ondernemen. Onze nadruk ligt op die adviserende rol. Spreken. Overleggen. Bijstaan. Informeren.

Persoonlijk contact, in een vlotte context. Niet alleen de cijfers, wel wat ze mogelijk maken. De accountant of boekhouder als adviseur, als klankbord voor doordachte, zakelijke beslissingen. Zonder verloren te lopen in terminologie of vakjargon, zonder de technische drempels.

Door proactief te werken en op lange termijn mee te denken, boeken we letterlijk en figuurlijk op veel terreinen winst.

Wenst u even samen te zitten over de toekomst van uw bedrijf?

Maak kennis met Dendooven Consulting,
digitaal vooruitstrevend boekhouder

Wij zijn een ambitieus accountancykantoor ITAA-gecertificeerd, gevestigd in Tielt maar met klanten in heel België, waar persoonlijke relaties centraal staan. Als uw sparringpartner werken we nauw met u samen en kennen we uw bedrijf door en door. Op die manier kunnen we snel nieuwe opportuniteiten identificeren.

Naast zaakvoerster is Ilse Dendooven aangesteld als gastprofessor aan de vakgroep Accountancy en Fiscaliteit bij de Universiteit Gent. Regelmatig worden voordrachten rond accountancy- en fiscale topics verzorgd voor uiteenlopende beroepsgroepen en organisaties.

Andrea, Magalie, Stéphanie en Ilse zijn bijzonder financieel betrokken en helpen u graag verder.

Neem contact op met ons

Dendooven Consulting – Accountancykantoor Tielt
Fonteinestraat 55.2, 8700 Tielt – 2de verdieping
ilse@dendoovenconsulting.be
051/24 76 83

Vrijblijvend gesprek aanvragen

Blijf up to date.

Vennootschapsbijdrage betalen
tco berekening voor e-wagens
roerende schenking digitaal registeren
Dendooven Consulting ©  | Privacybeleid